OTKRIVENE SOČNE TAJNE IZ KREVETA KIM KARDAŠIJAN I PITA: On je zver, POZNATA STARLETA ne može da ga ISPRATI u njegovim STRASTVENIM ŽELJAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.03.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliska drugarica Kim Kardašijan otkrila je sočne tajne iz spavaće sobe Kim i osnivača SKIMS-a i njenog dečka Pita Dejvidsona nekoliko nedelja nakon što su ozvaničili vezu i na Instagramu

OTKRIVENE SOČNE TAJNE IZ KREVETA KIM KARDAŠIJAN I PITA: On je zver, POZNATA STARLETA ne može da ga ISPRATI u njegovim STRASTVENIM ŽELJAMA! (FOTO)

Foto: Srećna Republika

Kim Kardašijan navodno "ne može da isprati intimne odnose" sa svojim dečkom Pitom Dejvidsonom u spavaćoj sobi, kaže izvor.

Zvezda "Keeping Up With The Kardashians" (41) uživa u vezi sa Pitom (28) prema rečima navodno dobre prijateljice Kim Kardašian, koja je podelila javnosti neke od njihovih tajni u spavaćoj sobi.

- Pit i Kim se zabavljaju, ali kao što je poznato od ranije, on non-stop zahteva sek*ualne odnose od nje koje ona ne može da isprati.

Prema izvoru, majka četvoro dece je ubedila sebe u ljubav prema Pitu.

Republika

Foto: Instagram.com

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

 

- Kim je ušla u ovo tvrdeći da će biti veza bez obaveza, ali sada je ubeđena da je ludo zaljubljena iako se vidi iz daleka da je samo strast i požuda u pitanju

Izvor je takođe podelio da Kim uživa veliku pažnju u intimnoj vezi sa Pitom nakon što je žudela za istom tokom neuspelog braka sa Kanye Westom.

Izvor tvrdi da je Kim pala na čari zvezde Staten Islanda i da mu ugađa u svemu da bi ga zadovoljila i da bi on bio srećan.

Njihove sočne tajne spavaće su naprasno obelodanjene nekoliko dana nakon što je Kim otkrila da je njen dečko uradio nekoliko tetovaža u njenu čast.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan i Kanje vest

 

Pitova tetovaža glasi "moja devojka je advokat" velikim slovima, i to aludirajući na Kiminu težnju za karijerom pravnice, koja joj je oduvek bila velika želja.

Pit je prvi partner Kardašijanove koga je javno predstavila otkako su ona i Kanye West razišli posle skoro sedam godina braka.

Sudija je odobrio njen zahtev da okonča brak 2. marta u Vrhovnom sudu Los Anđelesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading