Ona je GOLA i NEUSTRAŠIVA: Pojavila se prva TRANSRODNA žena u rijalitiju, svi su se ŠOKIRALI jednim DETALJEM! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.03.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tera sa Floride postala je prva transrodna žena koja se takmičila u filmu „Goli i uplašeni“.

Ona je GOLA i NEUSTRAŠIVA: Pojavila se prva TRANSRODNA žena u rijalitiju, svi su se ŠOKIRALI jednim DETALJEM! (FOTO)

Foto: printscreen

Veteran sa Floride ušao je u istoriju televizije nakon što je postao prva transrodna žena koja se takmičila u popularnom rijalitiju za preživljavanje "Goli i uplašeni".

Republika

Foto: printscreen

Tera, emisija Goli i uplašeni

- Ljudi poput mene se ne biraju za ovakve stvari - rekla je Tera (37), koja je rođena kao muškarac, ali je počela da pije hormone pre četiri godine jer se uvek osećala kao žensko dok je odrastala, preneo je Dejli mejl.

Naime, ovaj rijaliti šou podrazumeva podrazumeva puštanje dva stranca, uglavnom muškarca i žene, u divljinu bez hrane, vode, opreme ili odeće – otuda i naziv. Nakon toga, ar je primoran da napravi sklonište, zapali vatru, nađe hranu i inače preživi 21 dan dok su u svojim "rođendanskim odelima".

Republika

Foto: printscreen

Tera, emisija Goli i uplašeni

Tera se pojavila u nedelju uveče u epizodi i prikupila svu pažnju gledalaca. Naime, Tera je plovila lukom ceo svoj život i služila u američkom vazduhoplovstvu 12 godina, izdržala je sve vreme, uprkos tome što nije pronašla mnogo hrane i povredila je bradavicu. Time j svima stavila da znanja da je apsolutno spremna za izazov, jer je nedeljama preživela u divljini samo sa nožem.

Republika

Foto: printscreen

Tera, emisija Goli i uplašeni

- Tranzicija je najteža stvar koju sam ikada uradila, ali vredi toga - ispričala je Tera, koja je trenutno u svojoj 14. sezoni. Ona je povećala grudi, ali tek treba da se podvrgne vaginoplastici inverzije penisa - gde se nečija muškost hirurški preokreće i stvaraju se vulva i neovagina, prema časopisu Urološke klinike Severne Amerike.

Republika

Foto: printscreen

Šaun, emisija Goli i uplašeni

- Stvari spolja nisu ono što bi trebalo da budu u ovom trenutku moje transrodne tranzicije. Imam grudi, i još uvek imam muške genitalije - rekla je Tera.

- Za mene je to pomalo šok, ali svi smo jedinstveni i posebni. Ja sam otvorenog uma i uradićemo ovo zajedno. Ne brini, čuvam ti leđa - rekao joj je Šaun, njen saigrač, koji je imao potres mozga tri dana od početka takmičenja i moralo je da bude evakuisan.

Republika

Foto: printscreen

Tera, vojne snage

- Ja nisam pol, nisam etiketa, ja sam samo čovek. To je osnažujuće. Prolazim kroz svoj tranzicioni put i sada znam da ako se samo držim toga, ne mogu ništa da uradim na ovom svetu - rekla je Tera na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading