Veo SMRTI ga je pratio ceo život: Gru je TRAGIČNO preminuo pre tri godine, a danas bi proslavio 49. rođendan!

Autor:

Zabava

08.03.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Andonov Gru bi danas napunio 49. godina.

Veo SMRTI ga je pratio ceo život: Gru je TRAGIČNO preminuo pre tri godine, a danas bi proslavio 49. rođendan!

Foto: instagram.com/Dalibor Andonov Gru

Dalibor Andonov je tragično preminuo 9. septembra 2019. godine, a reper bi danas napunio 49. godina

Republika

Foto: instagram.com

Dalibor Andonov Gru

Naime, Gru je poginuo na Dunavu u blizini Zemuna, kada je bozio kajt. Reper je iza sebe ostavio sinove Relju i Vuka i suprugu Danicu, koja i tri godine kasnije ne može da se izbori sa ovim teškim gubitkom.

Republika

Foto: instagram.com/gru.fanpage

Dalibor Andonov Gru

- Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa nekoliko drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili na nekoj litici, ozbiljnoj litici s koje kada se padne, ne lomi se ruka ili noga, već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helikopter sa spasiocima - ispričao je Gru u jednom intervjuu.

Republika

Foto: instagram.com/gru.fanpage

Dalibor Andonov Gru

Reper je bio poznat po tome da je mnogo voleo ekstremne sportovem, pa niko nije ni slutio da će se njegova poslednja vožnja završiti tragično. Iako ga život nije mazio, Gru je uvek bio nasmejan, a oko njega je uvek bio "veo" smrti.

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Dalibor Andonov Gru

Njegova prva ljubav je poginula u saobraćajnoj nesreći, a samo par godina kasnije, tačnije 31. oktobra 1999. godine je njegov kolega i prijatelj Nebojša Saveljić poginuo u teškom udesu. Pre nekoliko godina mu je preminuo još jedan prijatelj nakon što se otrovao u Egiptu, a reper mesecima nije mogao da se oporavi od ovog teškog gubitka, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading