SIN POZNATE GLUMICE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Pevač se ubio samo nekoliko dana nakon 26. rođendana!

Autor:

Zabava

23.01.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Regina King ne može da dođe sebi nakon što joj se sin jedinac Ian Aleksandar Mlađi, ubio samo nekoliko dana nakon svog 26. rođendana.

SIN POZNATE GLUMICE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Pevač se ubio samo nekoliko dana nakon 26. rođendana!

Foto: printscreen

Ian Aleksandar Mlađi, sin glumice Regine King, izvršio je samoubistvo samo nekoliko dana nakon svog 26. rođendana. Regini je Aleksandar bio jedini sin, a nakon njegove smrti ne želi da izađe iz kuće.

 

 

- Naša porodica je na najdubljem nivou uništena gubitkom Iana. On je tako sjajno svetlo kome je tako duboko stalo do sreće drugih. Naša porodica moli za poštovanje tokom ovog privatnog vremena. Hvala - rekla je glumica, pišu strani mediji.

 

 

Regina je sebe uvek nazivala ponosnom mamom jer, kako kaže, Aleksandar ju je činio najsrećnijom ženom na svetu, a njegovu muzičku karijeru je i javno podržavala na svom Instagram nalogu.

 

 

- Ljudi će me obično pitati: "Kako je to što ti je Regina King majka?". Ona je samo super mama, zaista. Ona ne dozvoljava da se loši radni dani ili bilo šta drugo vrate i unište vreme koje imamo, tako da je zaista sjajno imati majku sa kojom mogu da uživam u druženju - pričao je svojevremeno pevač za strane medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading