ZAVIRITE U NOVOGODIŠNJU BAJKU PORODICE KARDAŠIJAN: Sve SIJA od LUKSUZA, a imaju čak TRI jelke! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.12.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kortni Kardašijan podelila je sa fanove slike iz svog doma, a njihove tradicionalne novogodišnje slike nisu izostale ni ove godine.

ZAVIRITE U NOVOGODIŠNJU BAJKU PORODICE KARDAŠIJAN: Sve SIJA od LUKSUZA, a imaju čak TRI jelke! (FOTO)

Foto: printscreen

Kortni Kardašijan redovno objavljuje slike i storije na sve društvene mreže koje poseduje, a starleta je sada podelila tradicionalnu Kardašijan novogodišnju čestitku.

 

 

Kardašijanke su poznate po tome da nas svake Nove godine obraduju sa porodičnim novogodišnjim slikama gde su uglavnom svi obučeni u crveno, baš u duhu Deda Mraza.

 

 

Kortni je podelila porodične slike, a možemo videti u njenu decu, Travisa ali i njenu baku koja je zbog korone bila zatvorena u kući skoro godinu dana, a starleta je ispod objabe napisala "Bila je noć pre Božića"

Kortni je na kraju podelila i snimak kako je okitila svoj raskošni dom, a komentari su se samo nizali: "Jedva smo čekali ove slike", "Prelepi ste svi", "Travis je lepo prihvatio ulogu očuha"... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading