KORTNI KARDAŠIJAN ZAPALILA INTERNET: Starleta objavila sliku DONJEG VEŠA! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.12.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kortni Kardašijan objavila je niz slika na svom Instragram nalogu, a jedan crveni detalj je svima zapao za oko.

KORTNI KARDAŠIJAN ZAPALILA INTERNET: Starleta objavila sliku DONJEG VEŠA! (FOTO)

Foto: instagram.com/kourtneykardash

Kortni Kardašijan je objavila fotografiju donjeg veša koji je donela na romantični beg u Montesito, Kaliforniju, za sebe i verenika Travisa Barkera.

 


42-godišnja rijaliti zvezda podelila je galeriju slika na svom Instagram profilu uz natpis „Jedna noć. Fotografije prikazuju naizgled neke posebne trenutke sa njihovog brzog putovanja, uključujući plažu na zalasku sunca, veliku činiju špageta iz Tre Lune Ristorante i, naravno, gore pomenuto donje rublje.

 

Republika

Foto: printscreen

Objava od Kortni

Slikana na krevetu, crveno-crna spavaćica ima rub obrubljen perjem i otiske ruku na grudima. Kortni tek treba da otkrije brend koji stoji iza njenog donjeg veša, ali može se reći da će ga internet tragači koji vole modu pronaći što je pre moguće.

Naravno, Kardašijanovih 157 miliona pratilaca nije moglo a da ne kaže nešto o maloj haljini. „Čekam da vidim vašu objavu u crveno-crnom donjem vešu, molim vas“, prokomentarisala je jedna osoba. Drugi je rekao: "Volim komad donjeg rublja."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading