KAJLI DŽENER SE PORODILA? Ovi DETALJI su je RAZOTKRILI!

Autor:

Zabava

30.12.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajli Džener se pohvalila da čeka drugo dete sa reperom Travisom Skotom, a starleta nam daje sve dokaze da se ipak porodila ranije.

KAJLI DŽENER SE PORODILA? Ovi DETALJI su je RAZOTKRILI!

Foto: Youtube.cim/Vogue

Kajli Džener već neko vreme ostavlja tragove na svom Instagram nalogu da je već rodila svoje drugo dete koje čeka sa dečkom Travisom Skotom.

Prvi trag je bio pre samo nekoliko dana, kada je Kloi Kardašijan nagovestila da se Kajli možda porodila, jjer je okačila klip u kome su sva deca sestrara Kardašijan, a jedino dete koje je nosilo masku je bila Kajlina ćerka Stormi. Fanovi su odmah rekli da je to najverovatnije zato što je starleta nedavno dobila drugu bebu.

Republika

Foto: printscreen

Stormi sa maskom

Ovo nas ne bi začudilo jer je Kajlin termin 2. januara, a nije isključeno da se porodila ranije.

Drugi trag se desio par dana nakon prvog, kada je njen budući zet Travis Barker objavio sliku na kojoj gleda praznični klasik Kako je Grinč ukrao Božić. Bubnjar Blink-182, koji je veren za Kortni Kardašijan nije video da je na stolu napola napunjena flašica za bebe. Fanovi su odmah posumnjali da je ovo flašica od Kajli, jer Kortni nema više male bebe koje piju iz flašice.

Republika

Foto: printscreen

Travisova objava

Treći trag je to što je starleta skratila svoje dobro poznate duge nokte jer sa njima neće moći da menja pelene i da brine lepo o bebi a da je ne povredi.

Republika

Foto: printscreen

Kajlini nokti

Kajli je svoju prvu trudnoći čitavih 9 meseci krila od javnosti, a ovaj put je rešila odnahd a se pohvali, pa nas tako ne bi začudilo da je starleta ovaj put rešila da sakrije kada se porodila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading