HOLIVUDSKI GLUMAC OŽENIO PREZGODNU SRPKINJU: Par uživa u vatrenoj romansi nekoliko godina, a evo kako ona IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.11.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Vederlij je poznati američki glumac, kojeg je publika imala pčrilike da upozna u brojnim ulogama, ali malo ko je znao da je ovaj planetarno poznati glumac sreću pronašao kraj Srpkinje.

HOLIVUDSKI GLUMAC OŽENIO PREZGODNU SRPKINJU: Par uživa u vatrenoj romansi nekoliko godina, a evo kako ona IZGLEDA! (FOTO)

Foto: printscreen

Majkl Vederlij poznati je američki glumac kojeg domaća publika najbolje zna po ulogama u brojnim holivudskim serijama, koje su bile veoma popularne u našoj zemlji, poput "Mornaričkih istražitelja", "Čari", "Ali Mekbil".

Međutim , mnogi nisi  bili upućeni u to da je ovaj planetarno poznati glumac, sreću pronašao kraj Srpkinje - Bojane Janković.

 

Bojana se odselila iz Srbijer 1993, a tamo je završila medicinu, ali i pronašla ljubav svog života u slavnom holivudskom glumcu. Upoznali su se 2007. godine u Vankuveru na koncertu Stinga..

- Tada nam je prišao Majkl pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: "Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam završiti neke poslove u kancelariji. " Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Michael, drago mi je. Želite li nam se pridružiti? " Oni su nas odmah ostavili na miru. Ustao je rekavši da je obavio svoj posao i otišao. Vratio se kasnije, naravno. Imali smo prekrasan razgovor. Budući da nemam naviku gledati televiziju, nisam imala pojma da je glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja mi praktična priroda nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer šta ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničkog sa američkim glumcem u Holivudu?, ispričala je Bojana u razgovoru za Politiku.

 

 

Podsetimo, par se venčao 2009. godine, danas žive na Manhattanu i imao dvoje dece, ćerku Oliviu i sina Liama. Iza Michaela je brak sa koleginicom Ameliom Heinle, s kojom ima sina Augusta, a nakon nje bio je veren za Džesiku Albu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading