OVO O IVANU GAVRILOVIĆU NIKO NIJE ZNAO: Pevač progovorio o DUGO ČUVANIM TAJNAMA!

Autor:

Zabava

29.11.2021

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrlivoić je u svojoj životnoj ispovesti otvorio dušu o svim detaljima iz svog života, koji su manje poznati javnosti.

OVO O IVANU GAVRILOVIĆU NIKO NIJE ZNAO: Pevač progovorio o DUGO ČUVANIM TAJNAMA!

Foto: RTV Pink, S. Kojić

Pevač Ivan Gavrilović poznat je po brojnim hitovima devedesetih, koje znaju sve generacije, a poslednjih godina mnogi ga znaju i kao rijaliti igrača. 

Ivan je sada u svojoj životnoj ispovesti, progovorio o detaljima iz života manje poznatim  javnosti.

Foto: Republika

Ivan Gavrilović se oprobao u rijalitiju Parovi

- Zamislite, moj otac je bio majstor za automobile, a uvek je vozio kola koja su čukana sa strane, jer ga je mrzelo da svoja sređuje - tvrdi pevač za Kurir.

- Neverovatno je da ja u tim momentima nisam znao gde su te pare odlazile. Nisam se ja tu nešto iživljavao, nisam imao nijedan porok, imali smo svega napretek. Bilo je to nelegalno vreme, čak sam u jednoj situaciji dobijao automobile na poklon - bio je iskren Ivan za Kurir, a onda je priznao i da je dobio poršea na poklon.

 

 

- Odem u Kotor da pevam i sad taj čovek ima deset „poršea“ i on mi kaže: „Ajde, provozaj se malo“, kabrio 911 i on mi da da se vozim 15 dana, a ja se vozim dve godine. Ja ga pitam: „Druže, kad da ti vratim?“, a on kaže: „Ma vozi, boli te uvo!“ 

- Ili, odem na Pale dve godine posle rata, neki hangar, tu 50 automobila, sve najnovije marke i ja ulazim tako i ovi Bosanci kažu: „Ajde, provozaj jedan.“ Ja imao „golfa dvojku“, i sednem u „peticu“ i probam. Pitaju me: „Brate, koji ti se sviđa?!“ Ja kažem: „Ova ‘petica’“. Nije prošlo ni pet minuta oni prebacuju tablice sa mog „golfa“ na „peticu“- tvrdi Ivan za Kurir.

- Iz ove perspektive, ali i iz one tada, to je jako nezakonito, ali tada je bilo ludo vreme. Rekli su mi, vozi ga, ali nemoj da ideš u inostranstvo s njim - prisetio se pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading