IVAN GAVRILOVIĆ OTKRIO MORBIDNU ČINJENICU! Pevač priznao da je njegova pesma mnoge koštala glave: POGINULI SU UZ 200 NA SAT!

Autor:

Zabava

28.11.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ivan Gavrilović u svojoj ispovesti otkrio je pojedinosti vezane za pesmu ''200 na sat.''

IVAN GAVRILOVIĆ OTKRIO MORBIDNU ČINJENICU! Pevač priznao da je njegova pesma mnoge koštala glave: POGINULI SU UZ 200 NA SAT!

Foto: prinstcreen

Pevač Ivan Gavrilović poznat je po pesmi ''200 na sat'' koju znaju sve generacije i koja se neretko sluša po klubovima, ali i u privatnoj režiji, te Ivan otkriva da su mnogi mladili izgubili svoje živote jer su bukvalno shvatili reči pesme.

- E, nisam vam rekao još neke nelogičnosti, ili kako da ih nazovem. Na primer, ja nikad nisam vozio brzo iako pevam „Dvesta na sat“, ha-ha-ha! To je bila metafora za zezanje, kad sam to čuo, nije mi palo na pamet da će neko bukvalno da shvati i da vozi 200 na sat, a dešavalo se bezbroj puta. Pa su me posle prozivali da ja utičem negativno na mlade - rekao je Ivan, pa dodao:

 

 

- A te morbidne situacije, ako moram da pričam o tome... Jedna situacija iz Švedske, kad sam bio u Malmeu, javlja mi čovek što je držao klub, kaže: „Znaš šta, dva momka su poginula uz tvoju pesmu ‘200 na sat’.“ Valjda su stvarno vozili dvesta na sat u krivinu, ne mogu tačno da se setim sada. I ja kažem, pa dobro, šta ja sad da radim tu. Bio sam zbunjen tada, nisam se osećao odgovorno. Gazda kluba mi kaže: „Ajde, molim te, da održiš govor ljudima u klubu da ne treba da voze brzo.“

 

 

Gavrilović je otkrio i da je jednom prilikom pevao na godišnjici smrti jednog bajkera.

- I onda, recimo, pravili su godišnjicu smrti u Bijeljini bajkeri, ja sam išao da pevam na godišnjicu smrti njihovog drugara. Kakve su to situacije, sunce ti.... Oni tako odaju počast svom drugu, to je neki zakon među bajkerima. I onda je mene jedan zamolio, kao, kad dođe do onog brejka u pesmi gde ja kažem stop, on će da upali motor u znak poštovanja. I on je upalio motor, dao pun gas nasred diskoteke, zadimilo se sve, ja vičem: „Zapaliće nas, u p.... materinu, gasi, bre!“ Morbidno, ali je to njihov omaž, kao što neko ima neki svoj običaj - kaže Gavrilović za Kurir.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading