TIKTOKERKU IZBACILI IZ TERETANE ZBOG DEBLJINE: Ne mogu svima da nam vise stomaci?! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

18.10.2021

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktokerka Šelbi Rodrigez rešila je da smrša, a kada je napokon skupila hrabrost da ode u teretanu izbacili su je zbog debljine.

Republika

Foto: printscreen

Šelbi Rodrigez

Popularna tiktokerka Šelbi Rodrigez pokušala je da ode u teretanu kada je doživela jednu jako nepirjatnu situaciju. 

Naime, tiktokerka, koja inače ima problema sa težinom, rešila je da se suoči sa sobom i da se izbori za savršenu figuru, što samo po sebi zahteva veliku hrabrost i snagu. Ona je rešila da se uputi u teretanu gde će krenuti pravim putem ka idealnoj figuri. 

Republika

Foto: printscreen

Šelbi Rodrigez je jako povređena jer su je izbacili iz teretane

Za ovu specijalnu priliku tiktokerka je obukla sportski grudnjak i helanke s visokim strukom, a kada je došla u teretanu rekli su joj da može vežba. Ona je započela trening kada joj je prišla prva radnica i rekla da je politika kuće da ne sme da vežba u sportskom grudnjaku, te da pazi kako se oblači sledeći put. 

Šelbi je bilo malo neprijatno, ali je nastavila da vežba kada joj je prišao upravnik i zamolio je da iizađe iz teretane rečima:

Republika

Foto: printscreen

Šelbi Rodrigez misli da je to zbog njene težine

- Ра nе mоgu nаm ѕvima tako visiti stomaci.

Šelbi se jako potresla kako zbog odlaska u teretanu, tako i zbog reči koje su joj upućene, jer kako kaže dovoljno je teško skupiti hrabrost da se potrudiš da smršaš, a onda te još i neko vređa jer si debeo. 

Iаkо ѕu nеkі lјudі rеklі Šelbi dа ѕvе tо shvata рrеvіšе lično, nаdvlаdаlі ѕu kоmеntаrі оhrаbrеnја і роdrškе. 

"Drаgа, nеmој bіtі роѕrаmlјеnа… Nе рlаčі, ѕаmо zараmtі dа ѕі ѕnаžnа і lера", "Rаzumіјеm tе. U рrаvu ѕі. Јаkо mі је žао, tо nіје bіlо u rеdu", bili su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading