TOM KRUZ POTPUNO OTEČEN: Svi se pitaju šta se desilo legendarnom glumcu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.10.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac Tom Kruz ponovo je na meti komentara zbog otečenog lica!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tom Kruz

Popularni glumac Tom Kruz našao se na meti kritike, kada se 2016. godine pojavio potpuno ispeglanog i skamenjenog lica na dodeli nagrada BAFTA . Tada su mediji prenosili da je glumac očigledno preterao sa botoksom, ali Tom prosto taj slučaj nije komentarisao.

Međutim, fanovi nikad ne zaboravljaju, te kada se pojavio video snimak, koji kruži društvenom mrežom tviter, a na kojoj se vidi da Tom Kruz opet ima izdeformisano lice dok je sa sinom na  bejzbol utakmici, fanovi su se prisetili ovog nemilog događaja iz 2016. godine, te su mu mnogi i prebacili.

 

 

"Tome, šta si uradio sa svojim divnim licem? Tako sam se razočarala kada sam te videla na tribinama. Prestani da stavljaš s*anja u svoje lice, molim te", "Ili je uradio nešto s licem ili se ugojio", samo su neki od negativnih komentara na račun izgleda ovog glumca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading