POZNATI GLUMAC VOLI DA IZLAZI SA HOMOSEKSUALCIMA! Daniel Krejg OBOŽAVA gej barove, a evo i ZAŠTO!

Autor:

Zabava

15.10.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Krejg nedavno je otkrio da više voli da izlazi u gej barove, a razloge koje je naveo ne piju vodu, te su se mnogi zapitali, da li je možda poznati glumac na pragu da promeni seksulanu orijentaciju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Danijel Krejg počeo da izlazi u gej barove

Danijel Krejg nedavno je otkrio da više voli da izlazi u gej barove, kako bi izbegao agresivno iskazivanje muškosti, koje mu po njegovim rečima strašno smeta, a kako tvrdi to je često i prisutno ponašsanje brojnih muškaraca na mestima gde su heteroseksualci, te ovaj popularni glumac sve više pribegava izlasku u gej klubove.

- Dugo posećujem gej barove. Jedan od razloga je što nema toliko tuča u gej barovima kao u drugim barovima - rekao je Krejg, objašnjavajući da je kao mladić počeo da odlazi u te barove kako ne bi prisustvovao tučama koje je zatekao u barovima u koje posećuju heteroseksualci - tvrdi glumac, a potom je otkrio i da na takva mesta izlaze i devojke:

Foto: Tanjug/AP

Danijel Krejg je stekao slavu u filmu Džejms Bond

- Šipke za homoseksualce su stoga bila prava mesta za izlazak. Tamo su svi opušteni. I možete upoznati devojke koje su došle iz istih razloga iz kojih sam i ja došao. To je bio dodatni razlog da posetite te barove - rekao je on.

Tokom razgovora Krejg se prisetio njihovog druženja u takvom baru. Bilo je to 2010. godine, u baru za homoseksualce u Kaliforniji.

Krejg je rekao kako su imali ugodnu noć, malo popili, na što je glumac predložio da odu u bar. No, tamo su bili primećeni nakon čega su se mediji raspisali o tome.

- Bilo je to prilično čudna situacija jer nismo napravili ništa pogrešno - zaključio je Krejg.

Ovom svojom ispovešću poznati glumac je totalno iznenadio svoje milionske pratioce, ali i šokirao, zbog njegove preterane iskrenosti, ali svakako, on nikada nije bežao od iskrenosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading