GOLA BRITNI SPIRS KO OD MAJKE ROĐENA: Pevačica pokazala intimne delove, fanovi ZGROŽENI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs objavila je set golišavih fotografija, na kojima je pokazala svoje intimne delove, koje je prekrila minijaturnim cvetovima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs objavila gole slike

 

Pevačica i interplanetarna ličnost Britni Spirs koja je u svetskim medijima trenutno aktuelna zbog presude da se njenom ocu Džejmiju Spirsu ukida pravo na starateljstvo. Naime, poznato je da je pevačica proživela neverovatno napet period zbog konstantnog suđenja sa ocem, nakon čega je dobila spor i ponovo se osetila slobodnom. 

Međutim, Britni je ponovo uspela da šokira i zgrozi svoje fanove na društvenim mrežama. Ono što je sve šokiralo, jeste da se Britni povukla iz medija i sa društvenih mreža, a kada se vratila, fanove su dočekale gole slike pevačice. 

 

Britni je ,,okačila" set intimnih i golišavih fotografija iz kupatila, ali tu stvar nije gotova, ona se obratila svojim pratiocima i poručila da nije u pitanju fotošop. Provokativne slike postale su viralne u sekundi, a intimne delove ova kontroverzna ličnost pokrila je ,,cvetićima". 

Fanovu su se u komentarima podelili, i dok su jedni bili oduševljeni njenim izgledom, istučući da nikad bolje nije izgledala, sa druge strane ima i onih koji su šokirani ovim ispadom, pa su joj ostavljali pitanja poput ,,Britni, nije ti dobro, da li joj treba pomoć?".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovica

01.10.2021 09:37

Ko bre zgrozen? Kamera joj se pozlatila!