RITUALI KOJE SMO VIĐALI SAMO U HORORIMA: Elena Karaman pokazala obrede koje izvodi u kući, svi misle da je u pitanju SEKTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dizajnerka Elena Karaman Karić iznenadila je pratioce na Instagramu zbog video snimka koji je podelila sa njima, na kom se vide čudni obredi koje izvodi sa prijateljima ili porodicom.

Republika

Foto: instagram.com/elena.karaman

Elena Karaman izvodi ritualne obrede nalik hororu

 

Elena Kamaran Karić oduvek je bila na meti oštrih komentara, zbog njenih obreda u kojima učestvuje, ali i zbog rituala koje izvodi u svom domu, a sada je odlučila da svima prikaže o čemu se tu radi. 

Ova popularna dizajnerka objavila je snimak iz svog doma, no, odjednom su svi spazili misteriozne i čudne stvari u sredini. Ono što je sve šokiralo jesu okupljeni ljudi koji drže sveće, a po snimku se može zaključiti da se mole. 

Republika

Foto: instagram.com/elenakaraman.essenceofilving

Elena Karaman na imanju

 

Elena je uz snimak ostavila i zahvalnicu zbog ovog čina, a reči koje je koristila su sve zapanjile. Ljude oko sebe nazvala je ,,porodicom duša", a bele sveće i molitve odzvanjale su sobom. 

Naizgled obred koji podseća na one koje smo viđali samo u filmovima o paranormalnim stvarim, Elena se ponovo našla na udaru brutalnih komentara. 

- "Kakva je ovo sekta?!", "Ovo nisu čista posla", "Šta li radi Elena sa okupljenih prijateljima i kakve su ovo sveće?" - bili su samo neki od komentara začuđenih korisnika društvenih mreža.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading