ANA BEKUTA OTKRILA TAJNU O LJUBAVI SA MRKOM: Pevačici astrolog otkrio da joj je u zvezdama zapisano da će biti sa POLITIČAREM! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta priznala je javnosti da je redovno posećuje astrologa, kao i da joj je u zvezdama bilo zapisano da će biti u romansi sa bivšim ministrom!

Republika

Foto: e-stock agency

Ani Bekuti astrolog predvideo budućnost sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom

 

Pevačica i folkerka Ana Bekuta otkrila je javnosti da redovno posećuje astrološkinju, koja joj je ranije predvidela blistavu budućnost sa njenim sadašnjim izbaranikom Milutinom Mrkonjićem Mrkom

Bekuta već godinama unazad uživa u emotivnom i toplom domu sa Mrkom, a sada je ispričala detalje o konsultacijama sa astrološkinjom, koja joj je pomogla dosta u životu, a naročito kada joj je saopštila da su joj zvezde pokazale put do Milutinovog srca

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Bekuta već godinama uživa u ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom

 

- Imam astrologa Oliveru, koja mi jednom godišnje radi natalnu kartu. Ona mi je predvidela i ljubav sa Milutinom, iako joj ja tada nisam verovala - priča Bekuta za Informer i dodaje da joj je Olivera najvažniji savetnik i kada je posao u pitanju:  


Sa njom se konsultujem oko svih važnih poslova, kao i oko odabira datuma za neke bitne događaje. Olivera do sada nijednom nije pogrešila i otkad imam nju, ne brinem ni o čemu. Znam da će sve biti onako kako mi je videla u zvezdama. Veoma verujem u horoskop i ovih dana sam  nervozna zbog retrogradnog Merkura, koji me baš pogađa. 
Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ana Bekuta redovno ide kod astrologa na konsultacije o budućnosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading