POMIRILI SE KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST! Razlog obnavljanja ljubavi će vas šokirati! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

29.08.2021

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan i Kanje Vest navodno su ponovo zajedno i o tome bruje svi mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kanje Vest

 

Odnos repera Kanje Vesta i starlete i rijaliti zvezde Kim Kardašijan intrigira javnost već mesecima. Sada je kao bomba odjeknula informacija da su njih dvoje ponovo zajedno.

 

Oko njih dvoje nastala je prava drama jer niko nije znao da li se zaista razvode ili ne, ali je Kim u jednom trenutku to potvrdila. Ona je hvalila svog bivšeg supruga da je savršen otac, a u poslednje vreme se pisalo i pričalo o tome da su oni u prijateljskim odnosima. No, kako sada reper tvrdi, njih dvoje su ponovo zajedno, piše 24sedam.

Par je pokrenuo glasine o pomirenju nakon što su viđeni kako se drže za ruke dok su napuštali zabavu povodom najave reperovog novog albuma u Čikagu. Iste večeri Kim se pridružila Vestu na pozornici na lažnoj ceremoniji venčanja, obučena u Balensijaga venčanicu. No, upućeni tvrde da pomoću takvih umetničkih performansa Kanje pokušava da postigne to da se njegov album prodaje bolje od njegovog suparnika Drejka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jaja

30.08.2021 10:10

ma koga zabole