STARLETA UMRLA NA OPERACIONOM STOLU! Platila je za rekonstrukciju nosa 4.700 evra, ali joj je ANESTEZIJA DOŠLA GLAVE!

Autor: Republika

Zabava

27.08.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata influenserka je želela da promeni izgled svog nosa i podvrgla se hirurškoj intervenciji na jednoj privatnoj klinici iz koje tvrde da je sve išlo po planu dok devojci nije iznenada počela da pada temperatura tela.

Foto: printscreen

Marina Lebedeva umrla je tokom operacije nosa zbog anestezije

Ruska starleta i poznata influenserka Marina Lebedeva (31) umrla je na operativnom stolu nakon što je želela da promeni izgled svog nosa i zato se podvrgla rekonstruktivnoj hirurgiji na Artibeaut klinici u Sankt Peterburgu. 

Operaciju je platila vrtoglavih 4.700 evra, a umrla je od posledica neželjenog dejstva anestezije. Prema navodima ruskih medija, temperatura njenog tela je iznenada počela da pada ogromnom brzinom i lekari su sve pokušali da je spasu, ali bezuspešno. Čak su pozvali i Hitnu pomoć, budući da su privatna klinika i da nisu imali dovoljno stručnog osoblja za takve slučajeve, ali je i ona samo mogla da konstatuje smrt devojke. 

Pokrenuta je kriminalna istraga protiv privatne bolnice, na kojoj je insistirao Marinin suprug. On je u trenutku njene smrti bio na službenom putu van grada i vratio se kada je čuo tragične vesti.

Foto: printscreen

Marina je iza sebe ostavila muža i sina 

Osim supruga, Marina je iza sebe ostavila i sina o kom će se sada brinuti otac. 

Foto: printscreen

Marina se slikala sa sinom nedugo pre svoje smrti 

- Lekari su u šoku, ovo se događa jednom u milion slučajeva - rekao je neimenovani izvor iz ruske klinike, dok je direktor ustanove, doktor Aleksander Efremov, istakao kako je pacijentkinja prošla niz testiranja pre operacije.

- Verujem da je neki genetski problem doveo do njene smrti, ali će to biti istraženo nakon forenzičke analize. Operacija je sprovođena po uobičajenim standardima - rekao je Efremov, dok je Ruski istražni komitet potvrdio kako će podrobno ispitati uslovi pod kojima je izvođen hirurški zahvat, kao i sve okolnosti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading