ALEKSANDRA SUBOTIĆ PUKLA PREKO 3. 000 EVRA ZA NOVI IZGLED: Otkrivamo šta je starleta operisala, sada izgleda kao Davidova bivša! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić objavila je na Instagramu video, na kom se vidi njena nova estetska korekcija koju je nedavno uradila.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić

Nedavno smo objavili vest da se Aleksandra Subotić operisala, kao i da se oglasila za naš portal, te je otkrila da je trenutno presrećna, jer joj se napokon ostvario san. Iako nije želela da otkrije šta je ovaj put korigovala, potvrdila nam je da je u pitanju estetska operacija.

Međutim, nakon toga Aleksandra se nije oglašavala na tu temu, budući da im se u porodici desio smrtni slučaj, a mi smo vam preneli tugu koja je zavladala u porodici Subotić - Pantović, zbog gubitka Predraga Pantovića, inače oca Ljube Pantović. O svim detaljima možete pročitati OVDE.

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra se operisala

 

No, nakon što su uspele da stanu na noge, Aleksandra je odlučila da sa svojom decom otputuje na odmor, te je podelila na Instagramu snimak, govoreći da im je kupovina na aerodromu omiljena. Tom prilikom se jasno vidi da Subotićeva ispod nosa ima ranu i konce, zbog čega se može zaključiti da je estetska operacija bila zapravo rinoplastika nosa za koju je izdvaja čak preko 3. 000 evra.

Aleksandra se odlučila za klasičan oblik nosa koje vole estradne dame, sličan takav je uradila i njena ljuta rivalka Ana Korać, poznat kao ,,Barbi nos". U pitanju je prćasti i mali nos, koji je do skoro bio jedan od najzastupljenih trendova, no, kako se prirodan izgled vratio u modu, estetski hirurzi izbegavaju da svoje pacijente remontiraju na ovaj način.

Republika

Foto: screenshot

Ana Korać

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cile

19.08.2021 12:29

Zasto curci da ne uzmu pare? Sta ima veze sto je to davno deplasirano. Tacno joj je Ana Korac nabila dozivotni kompleks. Umesto da se ugleda na neku normalnu, njoj je idol prostitutka.