BILA JE PARALIZOVANA, DVA PUTA OSTAVLJALA DETE U DOMU! Pevačica se godinama borila sa ozbiljnim POREMEĆAJIMA, a onda se odala porocima!

Autor: Republika.rs

Zabava

16.08.2021

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicina životna priča sve ostavlja bez daha, jedni je žale, drugi smatraju da je neverovatno hrabra, ali ona sama sa sobom svakodnevno vodi borbe zbog svega što je prošla.

Republika

Foto: youtube

Džoni Mičel

 

Pevačica i tekstopsac Džoni Mičel kroz život je prošla ono što se ne bi moglo opisati ni kroz tri romana. Usponi i padovi, borbe za život, borbe sa samom sobom i pritiskom javnosti, sve su to obeležili njenu epohu na muzičkoj sceni. 

Džoni Mičel, dobitnica osam Gremija, uključujući i onaj za životno delo 2002. godine na sceni je bila neprikosnovena, dok je u privatnom životu imala svakodnevne bitke za preživljavanje i vukla nepogrešivo loše poteze. Danas živi povučeno, daleko od muzičke scene.

O njenim problemima naširoko se znalo u javnosti. Jednom je odbila i ponudu da nastupi u Las Vegasu za honorar od milion dolara , a nije učestvovala ni na otvaranju Olimpijskih igara 2010. u Vankuveru  jer ju je tada, kako je objasnila, strahovito mučio takozvani Morgelonsov sindrom, zbog kog nije mogla ni da navuče odeću na sebe.Morgelonsov sindrom je nedovoljno objašnjen poremećaj pri kojem bolesnik ima osećaj da mu po koži ili ispod nje gmižu insekti koji ga izjedaju, a smatra se da je psihičke prirode. Džoni, koja opisuje napade bolesti toliko bolnim da je mogla jedino da puzi po podu dok su joj se noge grčile, uverena je da u njenom slučaju ona ima veze s dečjom paralizom koju je preležala u detinjstvu, jer je pogađa upravo na istim mestima koja je bio zahvatio i polio, piše Glossy.

Taman kada je mislila da je uspela život da dovede u red, ona je zatrudnela sa dečkom kojeg je poznavala iz školskih dana. 

-Ne možete zamisliti kakva je to sramota bila. Gore nego da sam nekoga ubila – rekla je jednom Džoni.

 

Abortus tad nije bio legalan pa je mlada žena u februaru 1965. rodila devojčicu Keli Dejl i dala je u dom. Nedugo posle toga upoznala je Čaka Mičela, folk pevača iz Mičigena, za kojeg se udala nakon samo nekoliko dana poznanstva i preselila se u Ameriku u nadi da će s njim osnovati porodicu i uzeti kćerkicu nazad. Čak joj je rekao da mu ne pada na pamet da preuzme na sebe brigu o tuđem detetu, pa je malena Keli otišla usvojiteljima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading