SLAVI SVAKI DAN SLOBODE KAO POBEDU: Britni se skinula u provokativan kostim, pa ovim pokretima oduševila sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs pobedila je svog oca Džejmija na sudu, te se oslobodila njegovih kandži, a ona ne krije da svaki dan slavi kao pobedu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Britni pobedila oca Džejmija

 

Pop ikona Britni Spirs pre samo nekoliko dana konačno je uspela da se izbori za svoju slobodu od oca Džejmija, koji je izgubio starateljstvo nad njom. Nakon više mesecečne torture, Britni je ponovo slobodno, a svakim danom slavi svoju pobedu. 

Pevačica je izbacila nekoliko snimaka na kojima se vidi da pleše, slobodnim plesom oduševila je svoje pratioce na Instagramu. U 39. godini Britni je pokazala koliko dobro izgleda, te je na sebe navukla čipkani kostim, koji je isticao njene obline. 

Komentari su se usijali ispod snimka na Instagramu, svi su bili oduševljeni pevačicinom dobrom energijom i osmehom koji nije skidala sa lica. 

 

 

Podsetimo, nakon što je pevačicin advokat saopštio sreće vesti, ona se oglasila na Instagramu prvi put posle žestoke torture i tada objavila video na kom se vidi njen slobodni ples. Nije krila da se osetila poput leptira koji ima slobodna krila, pa je tako oduševila njene pratioce.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading