BRITNI SPIRS OTKRILA KAKO SE SADA OSEĆA: Nakon što se izborila za SLOBODU, pevačica objavila snimak koji je sve šokirao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.08.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Britni Spirs uspela je da se oslobodi ralja očevog maltretiranja, pa je sada progovorila o njenim osećanjima. Slobodna i srećna su dva motiva koji će od sada Britni voditi kroz život.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs se oglasila

 

Nakon što je odjeknula vest da je pevačica Britni Spirs ponovo slobodna i da se njen otac Džejmi odrekao starateljstva nad njom, ona je odlučila da povuče novi potez koji je šokirao javnost. 

Naime, pevačica Britni je prethodnih meseci imala žestoku borbu sa advokatima i ocem da se izbori za slobodu, i dok je Džejmi tvrdio da joj je potrebno bolničko posmatranje, ona se izborila sa svim problemima i napokon je dobila krila za let. 

Ona je odmah oglasila na Instagramu, te je objavila video na kom pleše, poput slobodnog leptira. 

 

 

Britni je uz opis videa napisala kako se oseća, te se osvrnula na sve probleme kroz koje je junački morala da prolazi. Poznato je da joj nije bilo svejedno i da je imala teške trenutke, ali se napokon izborila za ono što je priželjkivala sve vreme. 

Možete videti poslednji ples u crvenom topu. Srećna sam dok igram, to čini da se osećam slobodno. Nisam sigurna zašto sam tako obazriva… Možda mi to moje polomljeno stopalo govori da budem. Ali bez obzira na to, idalje se osećam kao da lebdim dok igram – napisala je ona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Britni Spirs se oglasila nakon što se oslobodila oca Džejmija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading