DŽABA ŠTO SU NAJBOLJI HOLIVUDSKI FRAJERI KAD SMRDE: Ovi ALJKAVCI ne podnose TUŠ! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoni Dep, Bred Pit, Zek Efron, Rober Petison i Bredli Kuper mđu najboljim su svetskim frajerima, ali imaju jednu veliku manu, ne vole tuš!

Republika

Foto: Tanjug/AP, Wikipedia/Funkfried333

Džoni Dep, Bred Pit, Zek Efron, Rober Petison i Bredli Kuper su najbolji svetski frajeri!

Ovih dana mnogo se priča o higijeni poznatih lica džet seta. Posebnu su pažnju izazvali popularni glumci Ešton Kučer i Mila Kunis kada su priznali da svoju decu ne kupaju ako im se na koži ne vidi prljavština, te da ne vole da brinu preterano ni o svojoj ličnoj higijeni.

Keti Peri, takođe je šokirala javnost svojom izjavom da ne brije noge od kada je dobila dete jer je shvatila koliko je to beskorisna stvar od kada je postala roditelj. Aljkavaca na Džet setu ima mnogo, a mi vam donosimo priču o tome ko su najbolji frajeri koji se ne tuširaju.

 

 

Opšte je poznata činjenica da Bred Pit, u kog su zaljubljene mnoge žene širom sveta, ne vodi računa o ličnoj higijeni, a javnost je za to saznala kada je prelepi glumac tu intimnu tajnu podelio sa rediteljem Elijem Rotom. 

– Podelio je sa mnom detalj da kada se znojiš, a nemaš vremena da odeš pod tuš, jednostavno se dečjim maramicama obrišeš ispod ruke – rekao je Eli Rot i opisao kako je njemu to rekao Pit:

– Imam šestoro dece, oduzimaju mi sve vreme, stoga brzo brisanje maramicama ispod pazuha… Nemam vremena da se tuširam.

 

 

Glumac Robert Petison zadobio je pažnju tinejdžerki širom sveta kada je odigrao glavnu ulogu u filmu "Sumrak saga".  Oko njega kruži priča da se ne tušira niti voli da pere kosu. On je jednom pitanju odgovorio i na pitanje da li je istina da šest nedelja nije prao kosu:

– Vrlo verovatno. Ne znam. Ne vidim poentu u pranju kose.

Ubrzo nakon toga usledile su i glasine da glumac smrdi.

– On smrdi, i to odvratno. Nikada se ne tušira i zbog toga izluđuje ljude na setu – izjavio je izvor sa snimanja o glumcu koji je u međuvremenu postao i zaštitno lice za Dior Homme parfema.

 

 

Među najaljkavijim glumcima definitivno je glumac Zek Efron koji je pažnju privukao putem tinejdžerskog filma "Srednjoškolski mjuzikl", a koji obožava da vežba i da trenira. Posebno voli da igra košarku, koja je vrlo znojav sport, ali ne voli taj znoj da opere sa sebe te to dovodi do takvog smrada da se njegove kolege večito žale.

 

 

Prijatelji Džoni Depa otkrili su da se ovaj glumac nekad danima ne okupa zbog stalnih putovanja, snimanja i trošenja svog bogatstva. 

Zak ne voli tuširanje, i to je odvratno jer on obožava da vežba i stalno igra košarku… I sada zamislite kada se danima nakon toga ne istušira. Toliko je lenj da se tek ponekad obriše vlažnim maramicama.

 

 

Bredli Kuper, koji nam je najpoznatiji po ulozi u filmu "Zvezda je rođena" je u jednom intervjuu za časopis „Eskvajer“ priznao da nikada ne koristi dezodarans, niti kolonjsku vodu. Popularni glumac veruje da se njegovo telo „samo čisti“, pa ne mora mnogo da se brine oko higijene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading