ĆERKA OVOG REPERA UŠLA U GINISOVU KNJIGU REKORDA: Ona je sa samo ŠEST godina postigla neverovatan uspeh! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka popularnog repera Eminema ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kada je imala samo šest godina!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Eminem kaže da je njegov najveći uspeh što je dobro odgajao svoju ćerku!

Sa samo šest godina Eminemova mezimica ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao najmlađa izvođačica R&B pesme, a 2018. je diplomirala psihologiju. Danas je prati vojska fanova širom sveta na društvenim mrežama.

Hejli je rođena 1995. godine, a a njeni roditelji reper Eminem i Kimberli, koji su se venčali su se 1999. godine, upoznali su se u srednjoj školi. Muzičar je imao 15 godina, a Kim je sa sestrom bliznakinjom pobegla od kuće i uselila se kod dečka i njegove majke. Već 2001. godine su se rastali, a reper je tada izjavio:

 

 

- Radije bi rodio dete kroz penis nego se ponovno oženio.

Mnogi su se iznenadili kad su videli da je Eminemova mezimica u međuvremenu izrasla u pravu lepoticu, a nakon što je završila fakultet, pratila je oca na letnoj turneji i objavljivala fotografije sa festivala na kojima je nastupao.

- Roditelji su me inspirisali da budem osoba koja jesam i dali su mi svu potrebnu podršku kako bi postigla ovo što sam postigla- rekla je Hejli u jednom intervjuu.

 

 

Američki reper nedavno je u šou-programu Majka Tajsona ‘Speaking on Hotboxin’, izjavio da svojim najvećim postignućem smatra što je dobro odgajao decu i da je jako ponosan na svoju Hejli. Inače, 26-godišnjakinja je u vezi s Evanom Mek Klintokom još od od 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading