PRONAĐENA U LOKVI KRVI: Eminemova bivša supruga DIGLA RUKU NA SEBE!

Autor:

Zabava

11.08.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Eminemova supruga Kim Skot pronađena je u lokvi krvi sa posekotinama na rukama i nogama, nakon čega je hitno hospitalizovana i ukazana joj je lekarska pomoć.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kim Skot i Eminem

 

Bivša supruga poznatog repera Eminema, Kim Skot pronađena je 30. jula u lokvi krvi nakon čega je hitno hospitalizovana. Na njenim rukama i nogama pronađeni su tragovi posekotina, pa je hitno prevezena u bolnicu gde joj je ukazana lekarska pomoć.

Sa bolničarima pozivu da neko pokušava da se ubije u njenoj kući u Mičigenu odazvala se policija sa kojom se Kim sukobila, piše TMZ.

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kim Skot

 

Kim i Eminem su dva puta bili u braku, 2001. godine su se razveli prvi put, nakon čega su se 2006. godine ponovo venčali i već nakon nekoliko meseci ponovo razveli.

Ovo nije prvi put da pokušava sebi da oduzme život. Naime, uhapšena je 2001. godine zbog vožnje pod dejstvom ilegalnih supstanci, a 2015. godine je pokušala da izvrši samoubistvo tako što se napila i sela u automobil u nameri da se slupa, a onda je rekla da joj je Eminem nakon tog nemilog događaja pružao veliku podršku.

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Eminem najveća podrška bivšoj supruzi

 

- Stvarno mi je pružao podršku. Zaista smo bliski prijatelji. Pokušavamo zajedno odgajati dete i učiniti joj sve što je moguće normalnijim - rekla je Kim.

Eminem još uvijek nije dao nikakav komentar na celokupnu situaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading