ESTRADNJACI NA UDARU HAKERA: Pevačice i glumice slale BEZOBRAZNE PORUKE, Dušica je sledeća na meti!(FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge poznate ličnosti su zbog dostupnih podataka o njima našli na spisku hakera koji su im otvorili lažne profile na društvenim mrežama, a potom su razne poruke isplivale na videlo.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Dupica Grabović

 

Pevačica Dušica Grabović našla se na udaru zbog popularnosti! Ovo nije prvi put da poznate ličnosti doživljavaju neprijatne situacije, budući da su informacije i fotografije dostupne na svim sajtovima, pa se tako Dušici desio skadnal zbog kog ne može da dođe sebi.

Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk se pojavio profil popularne pevačice pod nazivom da je to privatni nalog koji samo ona koristi. Sve bi to bilo lepo, kada bi to, kako je pevačica istakla bilo istina. Ona je objavila profil na Instagram storiju i obratila se svim pratiocima da to nije njen nalog, kako se ne bi iznenadili ukoliko im stigne nešto u porukama.

- Je l' moguće da se ljudi i dalje bave otvaranjem lažnih profila? - napisala je Dušica, a potom dodala ljute i besne emotikone. 

Republika

Foto: instagram.com

Dušičin lažni profil

Slična situacija se desila i glumici Tijana Pečenčić koju gledate u seriji "Vojna akademija" kao Zimče, doživela je neprijatnost na društvenoj mreži Instagram. Usledilo je odmah obaveštenje i prijava nadležnim organima zbog ovog poteza dokonih ljudi.

- Dragi insta pratioci... ima puno Fan naših profila, i mi nemamo nista protiv toga. Ali je krivično delo ukoliko odgovarate u naše vlastito ime... jedan od takvih je ovaj od moje drage koleginice Tijane Pečenčić pod imenom @tijana_pecencic . Devojčica/žena koja ovaj profil vodi je pre svega nepristojna... mi smo je prijavili i ako iko od mojih pratioca nju prati neka prestane. Hvala. Inače Tijanin pravi profil je @twenty2twelve - napisala je njena koleginica Nevena Ristić.

Ista drama odigrala se i u životu pevačice Ilde Šaulić! Pevačica se našla na udaru osobe koja je preuzela njene slike, identitet i podatke, otvorila lažni profil na Instagramu, ali je ista malverzacija sprečena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading