U DUBOKI DEKOLTE NAJVEĆE DIVE SVI SU GLEDALI: Ceca Ražnatović zablistala na privatnoj proslavi, vrelom haljinom je mamila uzdahe! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

11.08.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na jednoj proslavi, a njenim izgledom oduševila je sve prisutne.

Republika

Foto: instagram.com

Ceca zablistala

 

Folk diva i jedna od naših najvećih balkanskih pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prošle noći zasijala je u svom punom sjaju. Ona se sa svojom ćerkom Anastasijom Ražnatović i emotivnim partnerom Bogdanom Srejićem pojavila na jednoj privatnoj proslavi, a svi su ostali zapanjeni njenim izgledom. 

Ceca se u prethodnim nedeljama, tokom letnje turneje velikih koncerata oprobala u raznim izdanjima, duga i kovrdžava kosa, uske, pripijene crvene haljine, ali i izazovne odevne kombinacije koje uvek sve ostave bez daha. Najveća balkanska zvezda nastavila je u tom maniru, te se na proslavi pojavila u prekrasnoj haljini koja je isticala njenu lepotu i atribute. 

 

U prvom planu bio je njen bujni dekolte s kog niko nije mogao da skrene pogled. Na slavlju je bila i Cecina ćerka Anastasija Ražnatović, koja je i snimila svoju majku dok je pevala. Anastasija je na sebi imala elegantnu crnu haljinu sa dubokim dekoletom.

Republika

Foto: instagram.com

Ceca zablistala sa bujnim dekolteom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

11.08.2021 19:17

A njoj je to prvi put pa ste kao zacudjeni. Kolko se ja secam ona je prva na estradi promovisala grudi na izvolte.