(FOTO) DŽEJMS BOND REŠIO DA OKUSI DUH SRBIJE! Zahtevao da proba samo JEDNO!

Autor:

Zabava

31.07.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez ovoga se neće vratiti kući!

Republika

Foto: instagram.com

Planira da proba ćevape!

 

Holivudski superstar Danijel Krejg stigao je u Srbiju, gde odseda u jednom prestoničkom hotelu.

Kako prenosi "Objektiv", Krejg boravi u našoj zemlji povodom snimanja drugog dela filma “Nož u leđa” (Knives out), nastavka ostvarenja iz 2019. godine.

- Glumac se kod svojih prijatelja koji su već ovde boravili raspitao koji su najbolji nacionalni specijaliteti i svi su mu rekli da obavezno proba ćevape- rekao je izvor iz organizacije i dodao da je Krejg pokazao interesovanje za znamenitosti naše zemlje:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ali i da upozna čari Beograda i Srbije!

 

- Danijel maksimalno želi da iskoristi posetu Srbiji, pa pored posla, želi da uživa u našim prirodnim lepotama. Posebno ga zanima Tara, a pored nje voleo bi da obiđe i Beograd. Izrazio je želju da poseti neku autentičnu kafanu i oseti boemski duh glavnog grada i Srbije i ako bude bilo mogućnosti prošeta Kalemegdanom.

Krejg će sa porodicom odsedati u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a zahtevao je potpuni mir.

On će u našu prestonicu doputovati sa članovima porodice, pa je zbog toga od osoblja hotela zahtevao potpuni mir i privatnost. Iz hotela će izlaziti direkno iz garaže da bi izbegao medije i paparace- otkrio je neimenovani izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading