(FOTO) DŽENIFER LOPEZ NA SVOJ 52.ROĐENDAN OBJAVILA PRISNU FOTKU SA BENOM AFLEKOM: Slavna pevačica zvanično potvrdila VEZU!

Autor:

Zabava

26.07.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno ozvaničila vezu sa poznatim glumcem!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džej Lo i Ben Aflek

Dženifer Lopez proslavila je 52. rođendan i tim povodom na društvenoj mreži objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu. Na jednoj od njih pozirala je s glumcem Benom Aflekom, s kojim je obnovila vezu posle raskida sa Aleksom Rodrigezom. 

Njene fotografije sakupile su više od pet miliona lajkova, a sa Benom se fotografisala tokom romantičnog poljupca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Izgledaš jako srećno", pisali su joj obožavaoci u komentarima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah Daily (@oprahdaily)

Drugi su se nadovezali i pisali joj čestitke za rođendan. Poručili su joj da ne mogu da veruju da je napunila 52 godine. 

Inače, Dženifer i Ben do sada nisu javno pričali o svojoj vezi niti objavljivali zajedničke fotografije. Ranije su ih paparaci snimili kako se ljube u javnosti tokom večere u Malibuu.

Lopezova i Aflek verili su se 2002. godine, ali su godinu dana kasnije otkazali venčanje, da bi na kraju 2004. godine objavili raskid dugogodišnje veze. Posle 17 godina vezu su ipak obnovili, prenosi Oprahdaily.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading