(FOTO) TEODORU NA NASTUPU NAPAO MOMAK: Pevačica u ŠOKU, zaleteo se na nju s leđa, pa uradio OVO!

Autor:

Zabava

25.07.2021

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije znala kako da odreaguje, pa se oglasila na Instagramu!

RepublikaFoto: instagram.com
Teodoru napao fan na nastupu

Popularna pevačica Teodora Džehverović prošle noći održala je jedan od nastupa u nizu za ovo leto, a pred sam kraj desilo se nešto što niko nije očekivao. 

Naime, dok je izvodila svoju pesmu i đuskala uz istu, na bini niotkuda se pojavio verni fan, koji je dotrčao do Teodore kako bi je zagrlio. Ona se iznenadila kada ga je ugledala, ali nije ni stigla da odreguje, jer ju je on odmah zagrlio. 

Ona je podelila na Instagram storiju snimak sa tog nastupa, uz koji je napisala i komentar ,,Preslatko". Ovo nije prvi put da se poznatim ličnostima fanovi i obožavaoci ispreče i istrčne na nastupima, tako je nedavno i jedan mali dečak prišao Nataši Bekvalac na nastupu i poklonio joj ružu, zbog čega je ona bila oduševljena, pa je dobila i topli zagrljaj od maleckog. 

Dok sa druge strane, Milica Pavlović imala je još neprijatniju scenu, zbog čega je prekinula nedavno koncert i obratila se momku iz publike, te mu je očitala lekciju o njegovom ponašanju. 

- To je kao "in", ti misliš da je to "in". Možeš da se smeješ do sutra, nebitan si dečko, smešan si - rekla mu je pevačica, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu iznad.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Milica

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

25.07.2021 17:57

Glupača. Mogao je da je povredi ili obori sa podijuma na prisutne. Sada će to ponavljati na svakom nastupu.