NAJLEPŠA ŽENA SVETA OTIŠLA DA ISPROBA AHAJUASKU I MISLILA DA JE U PAKLU: Glumica očekivala HOTEL sa 5 zvezdica, a morala da povraća u džungli!

Autor: Republika

Zabava

22.07.2021

13:45

Megan Foks odvela dečka na duhovno putovanje!

Popularna glumica gostovala je u emisiji i govorila o svom duhovnom putovanju.

Tanjug/AP
Megan Foks

Naime, zvezda “Transformersa” je u ponedeljak otkrila u emisiji “Jimmy Kimmel Live!” da je par odleteo u Centralnu Ameriku kako bi popili ajahuasku – psihoaktivni čaj u “pravilnom okruženju, sa starosedeocima”. Iskustvo izaziva slušne i vizuelne halucinacije i priča se da leči razne bolesti poput anksioznosti i traume.

Foksova je objasnila da su otišli ​​na lokaciju poznatu po tome što su često ugostili poznate ličnosti koje su želele da odu na duhovno putovanje, ali je otkrila da je to bila samo zabačena džungla.

– Ja sam mislila da će to biti neka vrsta iskustva sa pet zvezdica, ali prevarila sam se – rekla je glumica.

– Kad stignete tamo zaista ste usred džungle, a ne smete da jedete posle 13:00 časova. Morate da prepešačite veoma dugačku rutu kako biste dobili vodu, a ne možete se istuširati jer je tamo suša – prisetila se Megan.

Tanjug/AP

– U tome nije bilo ništa glamurozno, a sve vas čini ranjivim, pa se nekako predajete iskustvu – kaže glumica.

Foksova je objasnila da je ceremonija započela sa grupom u kojoj je bilo oko 20 drugih ljudi i da je prvo povratila sav sadržaj iz stomaka jer je pila čaj od limunske trave.

Ceremonija traje tri dana, a ona je otkrila da je druge noći otišla pravo u pakao.

– Dakle, to je vaša verzija pakla, a ja sam definitivno bila tamo – zaključila je Megan.

Priča se da ovaj čaj pomaže zavisnicima “da se skinu sa droge”, pa su mnogi zaključili da je Megan tamo odvela svog dečka upravo jer jer on jedan od bivših zavisnika, piše Objektiv.

Komentari (0)

Loading