(FOTO) KAD SE SETIM BOLA KOJI SAM PROŠAO: Isplivale fotke iz bolnice bivšeg zadrugara, dugo je hodao na štakama, a ovo je njegova ispovest!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

22.07.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisetio se svega kroz šta je prošao.

RepublikaFoto: instagram.com
Lazar Jeremić o povredi

Bivši fudbaler i zadrugar Lazar Jeremić Jera poznat je kao veliki zavodnik, koji je zbog povrede morao da stane sa svojom sportskom karijerom. Iako je važio za jednog od najboljih u svom timu, Jeremić je fudbal morao da stavi po strani zbog povrede noge, zbog koje je neko vreme bio u bolnici.

On se svake godine priseti ovih teških trenutaka, koji su ostavili veliki trag na njega, ali on se ni danas nije predao, te je uspešno prebrodio sve nedaće koje su ga stigle zbog povrede. Na Instagram profilu Lazar je podelio nekoliko storija na kojima se vidi njegov proces oporavka od povrede, ali i period života kada mu je noga bila zavijena u zavoj.

Lazar se odmah potom obratio pratiocima i uputio im emotivnu poruku, kojom je svima dao lekciju o životu i trenucima kada se sve čini da je crno i da nema izlaza.

- Posle svega ovog što sam prošao, nikada ne bih odustao iako su mi mnogi govorili da je vreme da prestanem, ja se setim svake ove boli koju sam prošao i samim tim dobijao sve veću snagu i volju da nastavim dalje - napisao je Lazar.

Foto: instagram.com
Jeremićev status o povredi

Podsetimo, Lazar je nakon izlaska iz Zadruge otišao na operaciju, koja mu je dosta pomogla kada je u pitanju povreda noge zbog koje je pauzirao fudbal. Međutim, godinama kasnije, on je uspeo da prevaziđe sve probleme i danas najnormalnije trenira fudbal, vratio se u formu, zbog čega je povratio svoju titulu najboljeg u timu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading