STRAVIČNA SMRT! Popularni glumac primio METAK iz pištolja, sahranjen je pored svog oca!

Autor:

Zabava

18.07.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A hteo je da se proslavi!

RepublikaFoto: pixabay.com
Glumac tragično nastradao

Glumac Brendon Li preminuo je 1993. godine nakon što je primio smrtonosan hitac na snimanju filma "Vrana".

Pred američkim glumcem Brendonom Lijem i sinom slavnog Brusa Lija bila je karijera u usponu i ceo život, ali sve je prekinuto u martu 1993. godine kada je stigao na set filma "Vrana", a samo nekoliko sati kasnije pronađen je mrtav. Ovaj film je zapravo trebalo da bude njegova prekretnica, a sve šta je hteo da uradi jeste da uradi nešto po ćemu će biti zamapćen. Budući da je živeo u senci svog oca, Brendon je hteo da bude zapamćen po njegovom imenu.

RepublikaFoto: Youtube Printscreen/whytedragonfilms
Brendon

Na snimanju seta počele su da se odvijaju nesreće jedna za drugom. Počevši od toga da je stolar scenografije zadobio teške opekotine, pa sve do toga da je dizalica udarila u dalekovod. Potom se i članu produkcije auto zabio u studijski prostor, gde se snimanje odvijalo.

Pred sam kraj Brendon je snimao scene u kojima umire, kada je nažalost stvarno primio smrtonosni hitac iz pištolja u kojem nije trebalo biti metaka. Bio je hitno prebačen u bolnicu gde su hirurzi pokušali zaustaviti krvarenje i sanirati ranu u stomaku, ali nažalost nisu uspeli. Brandon je preminuo 31. marta 1993. godine od teške ozlede vatrenim oružjem. Brendon je imao planove, želeo je da se venča sa verenicom i to 17. aprila u Meksiku, a umesto toga, dve nedelje ranije sahranjen je u Sijetlu kraj oca.

RepublikaFoto: Youtube Printscreen/whytedragonfilms
Brendon Li

Mesecima su kružile priče o ovoj tragediji i kako su se uopše pravi meci našli u pištolju koji je trebao da bude prazan ili napunjen sa lažnim mecima. Službena istraga je utvrdila da je njegova smrt bila nesrećan slučaj i posledica nepravilne provere oružja. Neki su čak pominjali i prokletstvo Lijevih jer je i čuveni Brus Li preminuo pod misterioznim okolnostima koje nisu do kraja rasvetljene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading