(VIDEO) VRELA ATMOSFERA OTERALA JE NOĆ! Dok jutro sviće nad PETROVARADINOM Nina Kravic pušta svoje NAJVEĆE hitove!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

12.07.2021

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivali smo je prvo veče, ali smo je dočekali tek treće noći festivala!

RepublikaFoto: Anđelija Grujić
Zapalila je Petrovaradin!

Nina Kravic jedna je od najvećih di-džej zvezda, a to je u njenom slučaju posebna titula jer je, iako se svet dosta razvio, taj posao prilično muški orijentisan, što smo mogli čuti i u razgovoru sa Lady Lee.

Nina je došla u Srbiju da bi održala svoj nastup ma festivalu Exit, koji je ove godine po 20. put održava na Peteovaradinskoj tvrđavi. Nastup ove zvezde očekivali smo prve večeri Exita, međutim on je odložen, te pomeren na treću festivalsku noć, ili je možda bolje reći jutro.

RepublikaFoto: Anđelija Grujić
Toliko ljudi je čekalo njen nastup, da nije moglo da se prođe!

Naime, Nina je vrelu atmosferu dodatno zagrela svojim hitovima na MTS Dance Areni od pet do devet ujutru. Ovo je najveća scena na Exit-u, ali čak ni ona nije bila dovoljno velika da primi sve posetioce koji su došli zbog ove jako talentovane žene.

Ekipa portala "Republika.rs" snimila je nezaboravnu atmosferu sa njenog nastupa, ali je pripremila i posebnu poslasticu za svoje čitaoce. U našem snimku, koji možete pogledati ispod teksta, vidi se i kako organizator Exit-a, Dušan Kovačević sa ekipom igra u beksetejdžu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading