(VIDEO) OVAKO SE TO RADI : Najbolji košarkaš medju reperima zadao domaći mnogim izvodjacima!

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zabava

12.07.2021

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šek je oživeo poslednje festivatsko veče!

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Podigao je Exit iz mrtvih...

Popularni američki reper Šek Ves, koji je ujedno i profesionalni košarkaš, nastupao je sinoć na festivalu novosadskom festivalu Exit.

Sheck Wes je rep senzacija iz Njujorka, a njegova “Mo Bamba” je jedan od najvećih hip hop hitova u prethodnih nekoliko godina. O brzom uspehu mladog repera  iz Harlema najbolje svedoči činjenica da su njegov talenat prepoznali i Travis Scott i Kanye West, potpisujući njegova izdanja, čime je Wesova karijera krenula vrtoglavo da raste. Za svoje pesme bira jednostavne bitove jer želi da njegov rep bude dominantan.

Šek je podigao Petrovaradin na noge i Exitovu proslavu 20. rođendan obogati sjajnim muzičkim izrazom. Reper je podigao srednji prst u vazduh, pa zamolio sve prisutne da i oni to urade, jer je usledila pesma "Fu*k everybody", koja govori o lošim životnim situacijama koje nas svakodnevno pogađaju, kao što je sedenje u prevoznom sredstvu pored osobe koja se nije okupala.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Poslao je snažnu poruku!

Pandemija korona virusa, definitivno, je jedna od takvih životnih situacija. Kako je Exit prvi festival koji se održao od početka pandemije, ne čudi da je reper baš na ovom koncertu rešio da otpeva tu pesmu i pokaže svoje nezadovoljatvo. Reper je na taj način privukao pažnju publike i taj trenutak je iskoristio da pošalje jednu vrlo bitnu poruku ljudima širom sveta:

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Srednji prst u vis...

- Ja imam samo 22 godine. Neki od vas su mojih godina. Neki su stariji, a neki su mlađi. Ipak, šta god da radite, nastavite. Nastavite da idete u školu, nastavite da idete na posao, trudite se i radite ono što volite.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Publika je poludela za njim!

Ovo je kod publike izazvalo izuzetno pozitivnu reakciju, a skakanje i pevanje hitova košarkaša, za kog se priča o mogućnosti da bude draftovan u NBA ligu, dok je trenutno u Evropi i igra za Paris Basketball, samo su mali detalji koji su doprineli vreloj atmosferi na Petrovaradinskoj tvrđavi.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
On je i košarkaš!

Reper je atmosferu doveo do usijanja kada je krenuo sa izvođenjem hita "Mo Bamba", a publika je tada postala još glasnija i energičnija.

Kako je to izgledalo, možete pogledati u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading