ČITAV SVET BRUJI O VEZI KANJEA VESTA I IRINE ŠAJK! Pogledajte gde je reper odveo lepoticu, od tog LUKSUZA Kuperu nije dobro, a evo kako je Kim reagovala!

Autor: Republika

Zabava

10.06.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper Kanje Vest, bivši muž Kim Kardašijan, uhvaćen je sa prelepom manekenkom Irinom Šajk, donedavnom suprugom glumca Bredlija Kupera, kako uživa u francuskoj Provansi u jednom od najluksuznijih hotela, što je izazvalo salve komentara širom sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Irina Šajk pomutila pamet reperu Kanjeu Vestu, bivšem mužu Kim Kardašijan  

Čitava planeta bruji o novoj vezi u svetu šoubiznisa nakon što je britanski tabloid Dejli mejl objavio ekskluzivne fotografije poznatog američkog repera Kanjea Vesta, inače donedavnog muža rijaliti zvezde Kim Kardašijan, kako uživa sa fotomodelom Irinom Šajk, poznatijom po tome što je bila u braku sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom. 

Njeno ime posebno je počelo da puni novinske stupce nakon što su mediji širom sveta spekulisali kako je Kuper na snimanju filma "Zvezda je rođena" imao više nego intiman odnos sa koleginicom i pevačicom Lejdi Gagom, što je konačno i rezultiralo raspadom braka. 

Otad je manekenka posvetila život ćerki koju je dobila sa Kuperom, ali se sada, kako se čini, odlučila da nastavi dalje i posveti se svom ljubavnom životu. 

O njenom odnosu sa Vestom pisalo se i pre nekoliko meseci, međutim, ljudi bliski paru su tvrdili kako su njih dvoje samo prijatelji. Ipak, sudeći po fotografijama koje je Dejli mejl napravio nedavno u francuskoj Provansi, reč je o nečem mnogo višem. 

To posebno postaje jasno kada se uzme u obzir da je, kako piše Dejli mejl, Kanje za sebe i za Irinu iznajmio jednu od najekskluzivnijih vila u Francuskoj, Villa la Coste, u kojoj sve puca od luksuza. 

U jednom od komentara ispod fotografija kuće s pogledom koji ostavlja bez daha, stoji kako je takva lepota i romantična atmosfera sigurno bacila u problem kako Kupera, tako i Kardašijanovu. 

 

 

Ono što je posebno interesantno jeste da je par snimljen ove nedelje na dan kada je Vest proslavljao svoj 44. rođendan, a što Kim Kardašijan nije želela da propusti, pa je bivšem čestitala. 

- Srećan rođendan! Volim te doživotno - napisala je ona na društvenim mrežama.   

 

 

Prema navodima Dejli mejla, Vest i Kanje su uživali u idiličnoj atmosferi, pri čemu su veselo čavrljali, smejali se i fotografisali. Kanje je nekoliko puta slikao svoju partnerku, koja je izabrala da bude u ležernoj odeći, "očigledno se osećajući i više nego prijatno u društvu Vesta". 

Podsetimo, Vest sa Kim ima četvoro dece, a planetarno je postao poznat nakon što je sa njom objavljivao snimke seksualnih odnosa koji su postali viralni filmovi za odrasle. 

Zanimljivo je da je Kanje i nju mnogo puta vodio u Francusku, zemlju koju je izabrao za prvo romantično putovanje i 2012. kada je tek počeo da se zabavlja sa rijaliti zvezdom

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading