KANJE VEST SE U TAJNOSTI VIĐA SA IRINOM ŠAJK: Bivši suprug slavne STARLETE opčinjen NAJLEPŠOM ženom sveta!

Autor:

Zabava

28.05.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper ne krije oduševljenje Irinom Šajk!

Foto: youtube.com/printscreen
Kanje Vest, Irina Šajk

Nedavno je Internetom prohujala vest da se reper Kanje Vest tajno viđa sa manekenkom i jednom od najlepših žena sveta, Irinom Šajk

Vest je objavila stranica koja se bavi tračevima Deuxmoi i neretko bude u pravu.

- Kanje Vest u tajnosti izlazi sa Irinom Šajk, majkom deteta Bredlija Kupera - glasila je njihova objava i dodali su kako nisu sigurni da je "sastanak" dobar opis njihovog odnosa, ali da postoji interes.

Inače, njih dvoje su u prošlosti i sarađivali. U pitanju je Vestova pesma "Power" gde se 2010. godine Irina pojavila u ulozi zlatnog anđela. Čini se da je tada ostavila utisak na repera, jer je spomenuo u tekstu svoje pesme "Christian Dior Denim Flow".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

 

- Želim videti Irinu pored Dačen - pevao je u spomenutoj pesmi, misleći pritom na holandsku manekenku Dačen Kros.

Manekenka je obožavateljka Vestovog brenda, pa je prošli mesec viđena kako nosi majicu sa njegovim potpisom, a radila je i ovogodišnju reviju za Kanjeov modni brend u Parizu.

Irina i glumac Bredli Kuper raskinuli su 2019. godine nakon četiri godine veze. Pre njega, manekenka je bila u vezi sa fudbalskom zvezdom Kristijanom Ronaldom.

 

 

Bivša supruga Kanje Vesta takođe nije uzbuđena zbog izrečenih navoda.  Neimenovani izvor rekao je da Kim ne pogačaju tračevi, i da ni ona ni njena porodica ne veruju glasinama.

- Čak i da je to istina, sumnjam da bi se Kim uzrujavala - tvrdi se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading