OVAJ ČOVEK DOVODI U ZABUNU NAROD SRBIJE! Dr Radovanović pametuje o merama, a POZIVAO ljude na MASOVNA OKUPLJANJA!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Radovanović, epidemilog i profesor univerziteta, svojim postupucima javnosti pokazuje da se njegove izjave ne rukovode načelima koje nalaže struka, već da sve što govori predstavlja čist politički interes.

RepublikaFoto: Printskrin/Tviter
Foto: Ilustracija

Naime, Radovanović koji redovno pljuje Krizni štab i njegove odluke, sada ni sam sa sobom ne može da se dogovori da li mere treba da se poštuju ili ne.

Iako itekako soli pamet o kršenjima mera, a naročito kritikuje kršenje mere zabrane okupljanja, on je pre mesec dana pozivao ljude na masovna okupljanja odnosno protest u kom je i sam učestvovao.

Tokom održavanja protesta 10. aprila, ispred zgrade Skupštine u Beogradu, od strane organizatora ambiciozno nazvan "ekološki ustanak" na kojem je je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, Radovanović je izjavio sledeće: 

Ovo je bio veličanstven skup. Ja sam bio na skoro svim skupovima poslednjih trideset godina, a ovo me podseća na 5. oktobar - rekao je u aprilu Radovanović pozivajući ljude da se u što većem broju okupe i protestvuju u Beogradu, čime je sebi direktno protivurečio izlažući ljude opasnosti od zaražavanja i umiranja. 

Takođe, Radovanović je ovu izjavu dao za Šolakovu televiziju Nova S, te zapravo ni ne čudi što profesor ne poštuje struku.

Međutim, kasnije, njegovo mišljenje se promenilo, pa je izjavio kako treba izbegavati masovna okupljanja. Posebno je istakao da ne treba ići na sportske događaje. 

- Postojeći propisi se ne poštuju. Sada sam u nezgodnoj situaciji, da sedim u Kriznom štabu i da se zalažem za mere koje bi epidemiološki bile optimalne, a svestan sam da se ni postojeće ne poštuju - kaže Radovanović.

U još jednom intervjuu epidemiolog je naveo da bi broj zaraženih bio manji da su se ljudi pridržavali mera.

Licemerno, zar ne?

 

 

 

 

Na kraju, postavlja se pitanje da li ovaj čovek zna šta govori, ili mu se stav i mišljenje menjaju po političkoj osnovi.

U svakom slučaju, sramno je i nedolično pozivati ljude na masovna okupljanja u trenutku kada epidemiološka situacija to ne dozvoljava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading