(FOTO) SRCE JOJ SE SLAMA: Kardašijanka nikad više neće moći da ima dete!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.05.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kloi KArdašijan potpuno je slomljena zbog ovog saznanja.

RepublikaFoto: instagram.com/khloekardashian
Kloi je slomljena potpuno...

Kloi Kardašijan, prošle godine je rešila da oprosti prevaru ocu svoje ćerke i da ga pusti nazad u svoj život, nakon čega su obnovili vezu i počeli da planiraju još jedno dete, međutim saznali su da je to gotovo nemoguće.

Naime, nedavno su lekari rekli Kloi da bi njena druga prirodna trudnoća bila visokorizična, zbog čega se Kloi obratila starijoj sestri Kim kad je počela da razmišlja o zamenskom majčinstvu iliti surogat majčinstvo, koje kao opciju često koriste parovi koji sami ne mogu začeti. Kim je tu opciju koristila za dvoje od svojih četvoro dece. 

 

 

-  Postoji šansa od 80% da ću pobaciti, što mi se skoro dogodilo i na početku prve trudnoće- rekla je Kloi, pa otkrila kako se oseća zbog toga:

- Uživala sam u trudnoći. Srce mi se slama na pomisao da to neću moći ponovo iskusiti.

Nakon toga Kloi je sa dečkom Tristanom otišla kod  terapeuta čija je specijalizacija surogat majčinstvo, kako bi se videlo da li im je jasno sve što je povezano s tim procesom.

 

 

Terapeut ih je uhvatio nespremne u jednom trenutku Raspravljali su šta bi se dogodilo da se embrion razdvoji i da očekuju blizance ili više dece.

- Ako smo blagoslovljeni s više dece, to je Božja odluka, tako da smo u redu s tim - rekla je Kloi.

Objasnio joj je kako, iako je to njihovo dete, telo je surogat majke, koja ima pravo prekinuti trudnoću ako dođe do nečega nepredviđenog. To je duboko šokiralo Kloi, koja je mislila da će biti sve po njenom, bez uticaja surogat majke.

- Nisam stvarno povezala da iako je njeno telo i moja beba, da bi ona mogla da donese takvu odluku. Znala sam da je njeno telo, ali ne i da je njen izbor, što je vrlo naivno i ovo mi je otvorilo oči - rekla je Kloi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading