PREMINULA JE U NAJGORIM MUKAMA! Pevačica plenila osmehom, a onda joj se desilo nešto užasno!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.05.2021

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica koja je otpevala čuveni hit "Lambada" osvojila je svet svojom energijom, te niko nije ni pomislio da će skončati na užasan način.

Foto: youtube.com

Lambada

Loalva Braz Vijeira je bila brazilska pevačica grupe Kaoma, najpoznatije po planetarnom hitu Lambada uz koju smo svi đuskali krajem 80-tih i početkom 90-tih.

Počela je ozbbiljno da se bavi muzikom sa 13 godina i još kao veoma mlada bila je nagrađena brojnim nacionalnim nagradama. Sredinom osamdesetih preselila se u Pariz i nastupala u mnogim zemljama širom sveta. Brazilka je 1989. godine kao vokal grupe Kaoma otpevala je pesmu "Lambada" koja je postala veliki hit, piše Glossy.rs

Braz je komponovala i otpevala dve pesme za film "Le Roi Desperados", a pesme kao što su "Tago Mago", "Dançando Lambada", "Mélodie D’Amour" su obeležile njenu karijeru. 

Bila je član Francuske akademije i nagrađena je prestižnom srebrnom medaljom "Prix Thorlet".

Život joj se tragično završio 19. januara 2017. godine, kada je njeno telo pronađeno u mestu Sankvarema u izgorelom automobilu. Kako su naveli iz policije, dvojica muškaraca su upala u hotel gde je živela i stavili je u automobil koji je potom zapaljen. Prema policijskoj istrazi, ubio ju je jedan od njenih zaposlenih.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading