OD ZLOSTAVLJANJA DO SE*S SIMBOLA: Sve tajne iz života čuvene Merilin Monro!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.06.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo malo ko zna!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Merlin je bila pravi seks simbol!

Američka filmska glumica, zabavljačica, pevačica i model, Merilin Monro, rođena kao Norma Džin Monterson, danas bi napunila 95 godina.

Ona je do danas ostala seks simbol i inspiracija mnogima, a malo ko zna njenu pravu životnu priču.

Naime, svetski popularna glumica je bila u hraniteljskoj porodici, gde je nekoliko puta bila podvrgnuta pokušaju silovanja. Nju su premeštali iz jedne u drugu porodicu čak 11 puta, a jedno vreme je provela i u sirotištu u Los Anđelesu.

Ovo je dovelo do traumetičnih posledica po čuvenu Merilin, a malo ko zna da uprkos tome što je bila glumica imala je govornu manu. Tačnije, “plejboj zečica”, koja je za naslovnicu ovog časopisa bila plaćena svega 50 dolara, je mucala. Zahvaljujući logopedu, Merilin je svoj problem svela na minimum i dobila senzualnu boju glasa, međutim, mucanje joj se ponovo javilo u poslednjim danima života.

RepublikaFoto: Wikipedia.org/Published by Corpus Christi Caller-Times-photo from Associated Press
Glumica je u detinjstvu bila zlostavljana...

Međutim, nju u glumi nije sprečavalo samo mucanje, već i nemogućnost da zapamti tekst za ulogu, što je dovelo do toga da je tek iz 60. puta snimljena prosta rečenica “To sam ja, Puslica” u čuvenom ostvarenju “Neki to vole vruće”.

Merilin je snimila i nemi eksplicitni film sa navodno nepoznatim čovekom. koji je trajao 15 minuta, a kupio ga je jedan njujorški biznismen za milion i po dolara i to kako bi obezbedio njenu bezbednost i sačuvao uspomenu na nju. Spekulisalo se da je muškarac na snimku američki predsednik Džon F. Kenedi, sa kojim je Merilin imala aferu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije vodila računa o ličnoj higijeni!

Glumicu pamtimo i po neverovatnoj lepoti, a gotovo je nepoznata činjenica da je poslednje tri godine svog života imala veštačke “parafinske” grudi (silikonski implantati tada nisu bili dostupni). Pored toga, na početku karijere, plastični hirurzi su joj korigovali oblik brade i nosa.

Nije mnogo vodila računa o svom fizičkom izgledu, govorilo se da se retko kupala, da je jela u krevetu i ležerno gurala mrvice ispod čaršafa, a patila je od nadimanja i sindroma iritabilnog creva. Mnogi misle da je upravo gore spomenut način života doprineo tome, kao i to što je jela vrlo malo hrane, a ponekad je znala da popije samo čašu ceđenog soka za ceo dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading