JEZIVI REZULTATI OBDUKCIJE ŽENE IZ KOVINA: Sin majku gazio do smrti, GLAVU JOJ TRESNUO O POD!

Autor:

Hronika

01.06.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcioni nalaz Stanojke Davidović (62) iz Kovina nedvosmisleno je pokazao da je ju je ubio njen sin krvničkim udaranjem nogama, pesnicima i treskanjem o pod. To je za Republiku i Srpski telegraf rekla zamenik tuzioca Olivera Milojević iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu u kojem će danas u 13 dati biti saslušan Miljan Davidović.

RepublikaFoto: printscreen
Stanojka Davidović

- Obdukcija je završena i utvrđeno je da je Miljan Davidović majku tukao do smrti udarajući je nogama i rukama. Sve povrede na telu žene su u predelu glave. Sin je majku gazio i udarao glavu o pod - rekla je Milojević.

Podsetimo, Stanojku Stanu Davidović (62) usmrtio je njen sin Miljan usled nervnog rastrojstva dok ga je opominjala po ko zna koji put da mora da promeni loše navike i da bi trebalo da se vrati sportu i studijama, te da izadje iz kuće, ispričala je dobra prijateljica ubijene žene u Kovinu krajem prošle nedelje, a čije telo je pronadjeno tek juče.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN

Miljana je policija uhapsila juče ujutru nakon što ih je odveo do kotlarnice u kući u kojoj je na podu bila mrtva žena.

- Lice žene je bilo izobličeno i modro sa podlivima, a policajci su Miljana naterali da ispriča šta zna o zločinu koji je on i priznao ba kraju, ali ni njima ni inspektorima kasnije u policiji nije ispričao zašto je ubio majku. Priznao je da je udarao do smrti - isprpričala je Stanina dugogodišnja prijateljica za Republiku pozivajući se na izvor u policiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading