(VIDEO) IMALA SAM SE*S SA BRAČNIM PAROM: Popularna glumica otkrila sramortnu istinu o ljubavnom trouglu!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.05.2021

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica otkrila je da ju je porodica osuđivala!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com
Glumica priznala da je imala redovan seks sa jednim bračnim parom...

Glumica Emili Atak, najpoznatija po ulozi Šarlot u seriji The Inbetweeners, u novoj je epizodi svog tok šoa gledaocima je otkrila da je bila u vezi s bračnim parom i da je redovno sa njima imala odnose.

- Upoznala sam tipa u pabu. Flertovali smo i onda mi je u jednom trenu rekao da je oženjen, ali da to nije problem jer ima otvorenu vezu sa suprugom te da me i ona želi upoznati. Većini žena u tom trenu upalio bi se alarm, ali ja sam kao bik. Alarmi me uzbuđuju- rekla je glumica.

 

 

Emili je otrkila da je neko vreme svakodnevno imala odnose sa ovim bračnim parom, a da je rešila da to prekine kada je shvatila da oni ne komuniciraju međusobno te da u njoj oboje traže partnera. Dodala je tom prilikom i da njeni roditelji nisu bili najsrećniji zbog njenog načina života, a posebno otac, od kojeg je njena majka pokušala da sakrije što više detalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading