POSTALA BESKUĆNIK, A ONDA TEŠKO OBOLELA! Predstavnica Ukrajine imala operaciju, odstranili joj organe, jedva preživela!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.05.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni tri dana po završetku "Evrovizije", ne stišava se priča o finalistima takmičenja. Nakon što se razrešila afera "kokain", sada je javnost potresena informacijama koje su isplivale o ukrajinskoj predstavnici.

Foto: youtube.com/esc
Predstavnica Ukrajine na Evroviziji

Katerina Pavlenko (32) je oduševila svet nastupom na Evroviziji održanoj u Roterdamu. Mnogi su komentarisali ovaj efektni scenski nastup, ali i pesmu, posebno na Balkanu gde su društvene mreže gorele od komentara da ona zapravo izgovara "vlaške vradžbine".

Ipak, sada mnogima neće biti do smeha kada budu saznali njenu bolnu životnu priču. Katerina je odrasla bez oca i kasnije postala beskućnik. 

Naime, pevačica je u ranom detinjstvu ostala bez oca, te se o njoj i njenoj majici brinuo deda. Međutim, kada je on preminuo, one su postale beskućnice. 

 Sumnjali su da nije sve u redu, ali niko nije shvatao koliko je bilo loše. Svi su zato bili šokirani. Sećam se da mi je bilo teško jer nisam želela da neko zna. Shvatila sam da… Plašila sam se da će mi se smejati, da će me ljudi prezirati. Onda sam uvidela da im je zapravo bilo žao, a to je sve pogoršalo. Sažaljenje je bilo poslednja stvar koju sam želela da probudim u ljudima - istakla je nedavno Katerina za ukrajinsku televiziju.

Foto: youtube.com/esc
Teška priča predstavnice Ukrajine na Evroviziji

Život u teškim uslovima veoma se odrazio na njeno zdravlje. Prvo su se pojavili bolovi u predelu grudi, a onda se Katerina suočila sa dijagnozom tumora na plućima.

Imala je dve operacije, a pri jednoj joj je uklonjen deo pluća.

- Moj zvuk se ne formira u mojim plućima niti u bronhijama jer tu nema mnogo prostora. To vibrira ovde, negde u meni, ne znam otkud to. Sve vreme me čujete kako dahćem. Ima tu izvesnog šarma jer me čujete kako hvatam vazduh iako mi to ne pravi problem pri pevanju. Mogu da "uhvatim" notu i održim je dugo, a ne znam kako to funcioniše - objasnila je ona, prenosi Kurir.rs

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading