NAKON TESTA NA DROGU, OGLASIO SE I DAMIANO! Pevač burno reagovao, svi pričaju o tome!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.05.2021

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tri dana iščekivanja, organizatori Evrovizije objavili su rezultate testa na drogu kojim je podvrgnut frontmen pobedničkog benda, predstavnik Italije Damiano David. Sada se i on oglasio.

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Damiano se oglasio nakon testa na drogu
Organizatori su danas popodne objavili da je rezultat testa na drogu kojem je bio podvrgnut Damiano negativan, te da je ovaj slučaj, koji je uzdrmao celo takmičenje, sada zatvoren.

Ovim povodom oglasio se i sam Damiano koji je na svojim društvenim mrežama jasno poslao poruku. On je na francuskom jeziku napisao "Voila", kao odgovor novinaru ove države koji ga je upravo na konferenciji za medije upitao da li je konzumirao narkotike, kako je delovalo na spornom snimku koji je kružio društvenim mrežama

Foto: twitter.com/damiano
Oglasio se Damiano David

 

Poručili su organizatori tokom popodneva: 

- U "Zelenoj sobi" se nije koristila droga i smatramo da je slučaj zatvoren. Uznemireni smo jer su spekulacije koje su dovele do lažnih vesti zasenile duh događaja i nepravedno uticale na bend. Želimo još jednom da čestitamo grupi Maneskin i želimo im ogroman uspeh - navodi se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading