(VIDEO) SNIMAK NA KOM NAVODNO ŠMRČE KOKAIN DEMIJANU DOŠAO GLAVE: Italiji sledi HITNA DISKVALIFIKACIJA zbog neprikladnog ponašanja frontmena?!

Autor:

Zabava

23.05.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi im automatska diskvalifikacija?

RepublikaFoto: printscreen
Preti mu diskvalifikacija?

Italijanski bend Maneskin važio je za favorita na ovogodišnjoj Evroviziji, a to su i dokazali sinoćnom pobedom u Roterdamu. Rok četvorka koja se od starta nije uklapala u obavezne šljokice i štras na ovom takmičenju dodatno je zaintrigirala javnost kada se pojavio snimak iz green room tokom finala a u čijem je fokusu frontmen Damiano David.

Na snimku koji se brzo proširio društvenim mrežama, a koji je nastao tokom glasanja publike i žirija, vidi se Damiano kako se saginje i uzima nešto sa stola. Svi su pomislili na isto, jer je prilično očigledno, a to je da je ispred njega bila neka droga.

Čini se da je isto pomislio i bubnjar Maneskina koji je nogom gurnuo Damiana u znak opomene.

Ljudi su počeli da zahtevaju od Evrovizije da pobednici urade test na drogu, a neki traže i diskvalifikaciju.

 

 

Pitanje o sadržaju snimka je postavljeno članovima benda na konferenciji odmah nakon završetka takmičenja a Italijani kažu da su u pitanju gluposti kao i da je na stolu bilo slomljeno staklo.

Povela se žestoka rasprava na društvenim mrežama između onih koji brane bend i onih koji traže dokaze da je ispred njih ipak bila droga koju su koristili nakon nastupa.

 

 

Kako bilo, pobeda je otišla u ruke Italijana koji su se od starta izdvojili od ostalih učesnika Eurosonga, na osnovu izgleda, scenskog nastupa, odnosa prema medijima i naravno na osnovu pesme i muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
koko

23.05.2021 13:57

I sta je i ako je i tako,jel dobro pevao?jeste!

Neuro

23.05.2021 14:07

Kakve budalaštine. Italija je zasluženo pobedila. Šta, ne sviđa vam se kako izgledaju? Sigurno se drogiraju, kad tako izgledaju. Ima snimaak! Pa jeste, krizirao čovek, pa pravo pred kameru. Drogu ćete pre naći na našim splavovima, stadionima i kod narodnjaka. Kolko šmrču, lopatama im prave crte.

Istina

23.05.2021 16:29

Samo je ispunio kvotu eurosonga. Frikshow.

Mica Haubica

23.05.2021 19:07

jel ovo Končita br 2