URAGANKE ZAVELE CEO SVET: Postale su glavna tema svih medija i influensera, OVO JE NAJBOLJI PERFORMANS IKADA!

Autor:

Zabava

23.05.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet odlepio za Hurikankama!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hurikanke zavele ceo svet!

O članicama grupe Hurricane Kseniji Knežević, Sanji Vučić i Ivani Nikolić, koje su branile boje Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji u Roterdamu, bruji ceo svet. Planetarno poznati influenseri se na internetu utrkuju ko će predstaviti bolji klip o njima, a američkog jutjubera Džejmsa Braja su zaludele. Njega prati više od pola miliona pratilaca, a on je do detalja objasnio i zbog čega misli da su devojke iz Srbije bile najbolje na ovoj muzičkoj manifestaciji.

- Moja omiljena grupa iz Srbije. Njihov stajling je očaravajući. Sanja vredi da bude na naslovnoj strani najtiražnijeg časopisa, a tek kako peva. Njihova pesma nikada neće zastariti. Toliko je dobra. Naučio sam refren pesme. Ovo je najbolji performans koji je ikada postojao na ovakvom takmičenju. Izgledaju kao najlepša bića na planeti. Stalno pričam o njihovim autfitima jer svaki put kada nastupaju imaju različitu temu, a na Evroviziji je najbolje. Sve što su radile previše je dobro - rekao je, između ostalog, ovaj jutjuber za Hurikanke, a sa njim su se u komentarima složile i njegove kolege iz drugih zemalja, a prenosi Kurir Stars.

Inače, i mediji iz Evrope bili su zainteresovani za razgovor sa našim devojkama. Ksenija Knežević otkrila je u razgovoru za turski list Gunajdin da otkida za prezgodnim Turčinom, glumcem Džanom Jamanom, koji, na žalost svih pripadnica lepšeg pola, uživa u ljubavi sa italijanskom sportskom novinarkom Diletom Leotom. Upoznali smo ga u seriji "Sanjalica" i nema žene koja je ostala imuna na njegov izgled, pa tako i Ksenija, koja bi, kako je ispričala u intervjuu, sve ostavila zbog njega! - Još nisam imala priliku da odem u Istanbul, ali kada gledam turske serije, zaista mi se dopadaju znamenitosti koje tamo vidim. Želim da posetim Istanbul i tamo upoznam Džana Jamana. Njegovu seriju gledamo u Srbiji. Toliko je lep čovek, ostavila bih sve i otišla bilo gde zbog njega - rekla je Ksenija. Devojke su presrećne zbog rezultata koji su postigle, a pesmom "Loko loko" ujedinile su ceo region.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading