(FOTO) POGINUO POZNATI MUZIČAR! Posle vrele akcije sa ljubavnicom, bežao od supruge, pa sleteo sa balkona pravo u smrt!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.05.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt mladog muzičara!

RepublikaFoto: pixabay.com
Do tragične smrti je došlo kada je muzičar pokušao da se sakrije od svoje supruge...

Muzičar Kevin Bueno, poznatiji kao Em Si Kevin, 23-godišnji Brazilac, preminuo je dok je navodno pokušavao da se sakrije od supruge, Deolejn, sa kojom je bio u braku samo dve nedelje, nakon što je učestovao u seksualnom odnosu sa prijateljem i drugom ženom.

Informacije do kojih je došao "Dejli mejl" navode da je prijatelj pitao ženu sa kojom su njih dvojica imali odnos da li bi imala seks sa Buenom za koji bi bila plaćena, ali da za to ne sme da sazna njegova supruga. Prema navodima medija, 26-godišnja manekenka rekla je da je prvo imala seks sa prijateljem Buena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Nascimento (@mckevin)

 

Prijatelj Buenoa Jonatas da Kruz (26), koji je takođe boravio u hotelu, rekao je policiji da je otišao u sobu kako bi prijatelju Buena dao kondom. Međutim, kada je stigao, muzičar je već imao seks sa modelom, pa je otišao, ali se kasnije vratio u sobu i rekao da on takođe želi da spava sa njom, što je manekenka odbila. Da Kruz je rekao policiji da je, nakon što je bio odbijen, otišao u kupatilo, zalupio vrata i sakrio se iza zavese.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Nascimento (@mckevin)

 

Manekenka je rekla tada Buenu da neće nastaviti dok je da Kruz tamo. Bueno izbacio je gospodina da Kruza iz sobe, koji je potom nabasao na obezbeđenje pevača. Obezbeđenje mu je tada prenelo da Deolejn , koja je takođe boravila u hotelu, traži svog muža. Muzičaru su tada poslali poruku da je bolje da izađe iz sobe, da njegova supruga ne bi otkrila šta se dešava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Nascimento (@mckevin)

 

Buenov prijatelj je primetio da Bueno visi sa balkona dok se drži za ogradu u pokušaju da se spusti na donji balkon, nakon čega je i pao.

Bueno je prebačen u bolnicu , gde je proglašen mrtvim. Sahranjen je ubrzo u Sao Paulu.

Inače, poznati muzičar je bio veliki prijatelj fudbalera Nejmara koji mu je posvetio objavu na svom Instagram profilu. Opširnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading