RIJALITI ZVEZDA UNAKAŽENA ZBOG LAŽNOG TRETMANA: Završila sam u bolnici s privremenim gubitkom vida, lice mi je NEPREPOZNATLJIVO

Autor:

Zabava

20.05.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Til Vitfild se opekla pa upozorila druge.

RepublikaFoto: instagram
Till Vitfild

 

Britanska Instagram zvezda i učesnica rijaliti šoua "Veliki brat" Tili Vitfild jedna je od mnogih koji su želeli da isprobaju popularne trendove na društvenoj mreži "Tik Tok",  pa je završila potpuno unakaženog lica.

Naime, ona je kod kuće isprobala popularni tretman za uklanjanje akni akupunkturom, a nakon kojeg je njeno lice zadobilo kraste i ožiljke. 

- Nemojte da slušate savete u kojima se preporučuje da kod kuće uradite nešto što bi trebalo da se rade stručnjaci i lekari- napisala je Tili i opisala kako je poslušala savete sa popularne mreže i unakazila lice. 

 

 

- Bukvalno sam duboko gurnula igle pod kožuZavršila sam u bolnici s privremenim gubitkom vida na jednom oku zbog otoka i zakačila sam infekciju, a da ne spominjem da mi je lice bilo donekle neprepoznatljivo. Ovakve tretmane ostavite profesionalcima- upozorava Tili.

 

 

Poslednjih meseci se i u Srbiji dosta govori o lažnim lekarima koji su neproverenim tretmanima u domaćim salonima lepote unakazili veliki broj žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading