(FOTO) ON JOJ JE BIO SVE: Milica Milša je odgajala sina kao samohrana majka, A ONDA JE UPOZNALA ŽARKA KOJI JOJ JE PROMENIO CEO ŽIVOT!

Autor:

Zabava

19.05.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Milša je odgajala sina sama, a onda je upoznala Žarka..

RepublikaFoto: youtube.com/magazinin
Milica Milša

Sin Milice Milše došao je kao najveća životna radost, kada je bila na čestvrtoj godini studija. Ime mu je dala po svom ocu, Antoniju Isakoviću, a onda mu je kao samohrana majka posvetila ceo svoj život, a kada je upoznala Žarka, porodica je postala potpuna.

Kao veoma mlada, Milica se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi, ulozi majke. Antonija je šest godina odgajala sama, a kako kaže, bila mu je i otac i majka.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je glumica jednom prilikom za domaće medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

Poznato je da Milica Milša ludo voli svog supruga Žarka, a jedan od razloga za to je činjenica da je bez mnogo razmišljanja i dileme ušao u ulogu oca, tada malom Antoniju, koga voli kao rođenog sina.

Milica i Žarko danas su 21. godinu u braku, a Antoniju su sva podrška, koju je nekada Milica imala od svojih roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading